B&L Fruit Logistics

B & L Fruit Logistics is gespecialiseerd in op- en overslag van groente en fruit.

Gevestigd in het AGF-hart van Barendrecht, met een centrale ligging ten opzichte van de diverse snelwegen en de Rotterdamse haven biedt het recent gemoderniseerde distributiecenter uitstekende mogelijkheden om uw product op te slaan. Het distributiecenter bestaat uit 9 koelcellen en 13 dockshelters, zodat snel lossen en laden mogelijk is. Er wordt gewerkt met een warehousemanagementsysteem, dat niet uitsluitend efficiënt werken voor B&L Fruit Logistics mogelijk maakt, maar ook u als opdrachtgever in staat stelt het gehele proces te volgen vanaf de ontvangst tot en met de uitlevering. Kortom, u bent verzekerd van een uitstekende tracebility.

Daarnaast verzorgt B&L Fruit Logistics gaarne het transport van de haven naar het distributiecenter alsook vanuit het distributiecenter naar de gewenste eindbestemming, hetzij nationaal hetzij internationaal. Ook voorzien zij in keurings- en douanefaciliteiten. B&L Fruit Logistics is geopend op werkdagen van 07.00 uur tot 17.30 uur. Op alle transacties en de aanbiedingen zijn de Nekovri voorwaarden van toepassing.

Contact

Wilt u informatie over onze diensten of een offerte ontvangen.

Ontvang informatie over inslag, opslag, uitslag of crossdocking

Contact

Kwaliteitssysteem

B&L Fruit Logistics is een jonge, vooruitstrevende organisatie. Na in eerste instantie te focussen op het realiseren van een softwarepakket dat voldoet aan de logistieke eisen van deze tijd, is nu het moment aangebroken om ons nog verder te gaan verdiepen in kwaliteits- en douanenormen. Via deze site houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen hieromtrent. Ook hieruit mag blijken dat mocht u kiezen voor B&L Fruit Logistics, u verzekerd mag zijn van een betrouwbaar partner, die alles in het werk stelt om een kwalitatief goede dienstverlening te leveren, waarbij tracebility van uw product te allen tijde is gegarandeerd.
Na de aanslagen in New York op 11 september 2001 is de aandacht voor internationale veiligheid toegenomen. Hierdoor gelden er strengere (veiligheids)regels voor internationaal verkeer. Het AEO certificaat is daarom een certificaat dat wordt afgegeven door de Douane aan bedrijven die internationaal actief zijn. Bij een AEO-certificaat controleert de Douane vooraf of het bedrijf betrouwbaar is. .
Skal, voor betrouwbaar biologisch. Met de afgifte van dit keurmerk wordt de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar gemaakt voor afnemer en consument.